La Font de la Figuera detecta un positiu per COVID-19 en una treballadora

0
2276
Ajuntament de la Font de la Figuera.

Els protocols es van activar dissabte passat en tindre coneixement del resultat, moment en el que la treballadora va informar de que patia el contagi

L’Ajuntament de la Font de la Figuera  ha anunciat que una treballadora ha donat positiu en les proves de la COVID-19. El consistori explica que els protocols es van activar dissabte passat en tindre coneixement del resultat, moment en el que la treballadora va informar de que patia el contagi.

A continuació es va contactar amb Salut Pública per seguir les directrius indicades. Este matí de dilluns les persones que van estar relacionades amb ella el dia que va treballar han estat sotmeses a les proves PCR i s’han posat en quarantena fins conèixer els resultats.

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha fet «una crida a la calma i a la responsabilitat i a extremar les precaucions». Així mateix recorda que l’ús de la mascareta és obligatori des de dissabte i s’ha de mantindre la distància física per tal de reduir les cadenes de transmissió comunitària.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí