La Font de la Figuera demana ja cita amb José Luis Ábalos abans de que siga nomenat ministre de Foment

0
1203
José Luis Ábalos

L’Ajuntament convida el pròxim ministre a l’acte ‘La Font de la Figuera vol tren’ i demana tractar els problemes d’infraestructures a la localitat

El titular de Foment canvia amb el nou govern i la Font de la Figuera canvia també el destinatari de les seues reivindicacions, ara el valencià José Luís Ábalos. Així l’ajuntament fontí ja ha anunciat que li han trasmès la felicitació pel seu proper nou càrrec així com també la petició d’una reunií i la invitació a l’acte lúdic-reivindicatiu del proper 23 de juny ‘La Font de la Figuera vol tren’, transmesa al seu antecessor.

El Govern Municipal, «espera que l’entrada d’Ábalos al Ministeri supose una sensibilitat més gran i necessària per tractar els greus problemes que encara pateix la població pels danys en camps i camins rurals que es produeixen quan plou, inundant els mateixos”. De fet, l’alcalde, Vicent Muñoz, afirma que “les expectatives són altes i esperem que no ens defraude”.

A més, l’»oblit» de l’ampliació de la línia ferroviària C-2 fins a la Font de la Figuera, no prevista en el Pla de Rodalies anunciat el desembre passat per l’anterior ministre de la Serna, ha tornat a indignar a aquesta població que es veu, una vegada més, «marginada», ja que el 1997 va patir la supressió d’aquest servei.

L’acte tindrà lloc a l’Avinguda de l’Estació de la localitat, el dissabte 23 de juny a la vesprada i recordarà que el 19 de juny de 1859 la Font de la Figuera inaugurava la seua estació de tren, per tant, 159 anys que la població haguera gaudit aquest servei, de no ser per la supressió del mateix en l’any 1997.

Aquesta jornada lúdica, participativa i reivindicativa en la qual el ministre «podrà conèixer de primera mà les peticions de les veïnes i veïns de la Font», amb cada vegada menys opcions de desplaçar-se des de la mateixa, comptant en l’actualitat només amb un servei mínim d’autobusos a l’espera de la publicació de la nova línia que traurà en breu la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Després de la invitació al Ministre, l’ajuntament farà arribar en breu invitació a associacions locals, municipis veïns i institucions supramunicipals (Mancomunitat, Diputació, Generalitat Valenciana,…) així com a totes les formacions polítiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here