La Font de la Figuera demana al Ministeri i a Adif una canalització d’aigües pluvials després dels danys de les últimes pluges

0
1934
Una de les inundacions a la Font de la Figuera.

Sol·licita a l’administració central que establisca una canalització correcta de les aigües pluvials

La Font de la Figuera ha tornat a reclamar al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda urbana i a ADIF (Administradors d’Infraestructures Ferroviàries) que donen resposta a les reivindicacions de la població per resoldre els danys ocasionats per la DANA del passat 2019 i que protegisquen els camins i bancals del municipi davant altres temporals que seguiran ocorrent en el futur.

L’alcalde, Vicent Muñoz, afirma que «la Font necessita que el Ministeri solucione urgentment el desviament de les aigües de les infraestructures de l’Estat. Este poble mereix una resposta clara respecte a la seua responsabilitat patrimonial amb els camins públics i les propietats privades. Hem cedit molt en matèria d’infraestructures i el benefici per al poble no es veu. L’Estat ha d’establir una canalització correcta de les aigües pluvials que arriben correctament a la rambla del Canyoles».

Estos dies, les intenses pluges han posat de manifest de nou els danys patrimonials, tant públics com particulars, que pateix el municipi. L’ajuntament afirma que es veu obligada a contractar maquinària per a facilitar la mobilitat pels camins amb recursos econòmics cada vegada pel fet que no hi haja una solució definitiva per part del Ministeri.

En 2020, el consistori va presentar una reclamació patrimonial per via administrativa al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i a Adif sol·licitant 550.000 euros per a reparar els danys per les fortes pluges.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí