La Font de la Figuera convoca les ajudes al lloguer per ajudar a fixar a la gent jove a la localitat

0
758
Ajuntament de la Font de la Figuera.

Es valoraran amb més punts les persones menors de 35 anys amb fills menors de 18, i les ajudes seran d’un màxim de 1.000 euros anuals

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha fet públiques les Ajudes al Lloguer Individual de la Vivenda Habitual 2020. Es tracta d’unes ajudes dirigides al veïnat del poble per tal de fomentar l’accés a la l’habitatge i la fixació de la població al municipi, especialment de les persones joves. És el tercer any que el consistori llança esta subvenció que té com a requisit principal estar empadronat al poble.

Es valoraran amb més punts les persones menors de 35 anys amb fills menors de 18. També aquelles famílies monoparentals i nombroses que la sol·liciten, així com les persones amb diversitat funcional, amb risc d’exclusió social i dones víctimes de violència de gènere.
La quantia de l’ajuda serà de fins al 40% de la renda anual que s’haja de satisfer pel lloguer de l’habitatge habitual i permanent, amb un límit màxim de 1.000 € anuals per habitatge.

Tota la informació relativa a les ajudes es pot trobar a: https://lafontdelafiguera.net/2020/07/ajudes-al-lloguer-de-la-vivenda-2020/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here