La Font de la Figuera convoca la licitació del Centre de Dia mirant de reüll als tribunals

0
1050
L'alcalde de la Font de la Figuera mostra el projecte amb el seu equip de govern

Des del govern municipal s’afirma que té un “compromís ferm” de prioritzar en el compliment dels terminis per poder construir el centre de Dia “tot i les amenaces de la portaveu del PP”

L’Ajuntament de la Font de la Figuera segueix el seu propòsit de dotar la població de Centre de Dia. Dilluns s’aprovava en la Junta de Govern l’expedient de contractació respecte el contracte d’obres per a la construcció del mateix, convocant la seua licitació. En aquesta mateixa Junta de Govern també s’aprovava la despesa corresponent, que ascendeix a 1.181.121,44 €.

Abans d’aquest divendres estarà publicada a la plataforma de contractació de l’Estat tota la documentació relativa a l’expedient de contractació, en particular el plec de clàusules administratives particulars i el de prescripcions tècniques.

El projecte que es durà terme i que es preveu estiga llest a finals de 2019, serà la proposta ‘Solsticis i equinoccis’, la qual fa uns mesos va aconseguir la major puntuació entre 9 propostes presentades, sent la més ben valorada en l’apartat “Anàlisi i valoració “dels projectes presentats per a l’Adjudicació de la Redacció del Projecte i Direcció Tècnica del Centre de Dia i la segona millor oferta econòmica.

El projecte, pensat des de l’eficiència energètica, afavorirà la reducció del consum energètic, l’entrada de llum, tenint en compte les diferents estacions de l’any i el flux de persones, aconseguint que la zona d’edifici destinada a l’usuari estiga tota a la mateixa planta, sense barreres arquitectòniques i permetent la flexibilitat de les estades.

El Centre de Dia albergarà 40 places. Així, les veïnes i veïns de la Font de la Figuera en edats avançades, a més de amb diversitats funcionals disposaran d’un espai digne, pensat per al desenvolupament de les seues habilitats. L’espai on estarà ubicat permetrà contemplar, a més, les immillorables vistes al Capurutxo, el campanar i l’ermita de Santa Bàrbara.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Montesa intervindrà en el castell per millorar la seua accessibilitat i fer-lo visitable

Des del Govern Municipal afirmen que seguiran treballant perquè la població dispose de Centre de Dia, “tot i l’amenaça que va fer la portaveu del Partit Popular respecte a la petició de l’execució provisional de la sentència, un fet que posa en risc perdre 1.322.856 euros de subvenció que farien realitat aquest projecte” i que des del consistori no estan disposats a renunciar.

Des de l’executiu local s’afirma que diverses associacions ja s’han mobilitzat contra la judicialització d’aquest assumpte mitjançant concentracions i manifestacions pels carrers de la població. La propera, aquest dissabte dia 12 de gener, a les 19.00h., convocada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la Font de la Figuera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here