La Font de la Figuera compra purificadors d’aire per a les aules escolars i espais municipals per combatre la COVID-19


0
728
Imatge d'una visita municipal al CEIP Mare de Déu dels Xics de la Font de la Figuera.

La inversió total ha sigut de 5.867,96 euros euros

L’Ajuntament de la Font de la Figuera ha adquirit dotze purificadors d’aire per a repartir entre l’escoleta infantil Els Menuts i el CEIP Mare de Déu dels Xics amb l’objectiu de continuar incrementant les mesures per previndre contagis de coronavirus.

Els aparells s’instal·laran en les diferents aules segons la necessitat i poden ser traslladats a qualsevol altre espai perquè es poden moure fàcilment. L’import total d’esta compra ha sigut de 5.867,96 euros i està previst que en els pròxims mesos s’adquirisquen quatre purificadors més.

Estos aparells, seguint les recomanacions de la Conselleria de Sanitat, compten amb filtro absolut HEPA H13 circular, carbó actiu i nano Silver Technoly i s’utilitzen per a purificar l’aire en espais on la ventilació no és suficient. Este tipus de filtre és un sistema capaç d’eliminar més del 99,9% dels aerosols del corrent d’aire que els travessa, per això la seua funció és evitar la propagació de bacteris i virus, per la qual cosa serveixen per a previndre infeccions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here