La Font de la Figuera comença les obres del nou ecoparc fixe

0
1744
La gerenta del COR V-5, Elba Montes, ha visitat les obres.

Les obres tindran una duració aproximada de 5 mesos i un pressupost de 469.575,48 euros

La setmana passada començaren les obres del nou ecoparc fixe de la Font de la Figuera, que formarà part de la xarxa d’ecoparcs fixes i mòbils del Consorci de Residus COR V-5, composada actualment per 19 ecoparcs fixes i 12 mòbils.

L’objectiu d’aquest projecte, que forma part de les inversions del COR-V5, és apropar la instal·lació a la població i millorar les condicions de l’ecoparc. La ubicació de l’ecoparc que encara està en funcionament no disposa de connexió de llum i està a 2 km de la població.

D’esta manera, la Font de la Figuera dona un pas més en la prevenció i aportació de residus al lloc on cal, una qüestió en la que porta treballant des de fa de temps i que vol millorar dia a dia.

El pressupost total del nou ecoparc per a la gestió de residus urbans ascendeix a 469.575,48 euros i està previst que es pose en funcionament d’ací a cinc mesos, quan les obres hagen finalitzat i estiga tot a punt.

La gerenta del COR V-5 va visitar l’inici de les obres, junt a l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz i la regidora de Gestió de Residus, Carmen Asensi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here