La Font de la Figuera celebra l’acte lúdic-reivindicatiu que reclama recuperar el servei de trens

0
756
Imatge de l'acte reivindicatiu celebrat a la Font de la Figuera

‘La Font de la Figuera vol tren’ va oferir una jornada per explicar a la població les reivindicacions animant-la amb jocs i tallers per a xiquets i un berenar per a la població

Dissabte passat la Font de la Figuera va celebrar l’acte lúdico-reivindicatiu ‘La Font de la Figuera vol tren’, una jornade celebrada amb l’objectiu de recuperar el servei i, per tant, la parada del tren a la localitat, ara que es compleixen 159 anys des que s’iniciara en la població que va estar en funcionament des l’any 1859-1997.

L’Ajuntament vol comptar amb el suport de diverses autoritats en la seua lluita per recuperar el mateix. A l’acte també va acudir la presidenta de la Mancomunitat La Costera-La Canal ‘M. José Tortosa.

En aquesta jornada lúdica, participativa i reivindicativa s’han pogut conèixer de primera mà les peticions de les veïnes i veïns de la Font, amb cada vegada menys opcions de desplaçar-se des de la mateixa, comptant en l’actualitat només amb un servei mínim d’autobusos a l’espera de la publicació de la nova línia que traurà en breu la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Per la seua banda, les i els xiquets han tingut l’oportunitat de colorejar 159 trens, com a símbol dels anys des que este servei s’iniciara a la població, a més de realitzar un taller de marca-pàgines. Tot això amenitzat amb la música de l’agrupació local ‘La Ronda dels Barrets’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here