La Font de la Figuera acull dissabte la 7a Mostra de Vins de les Terres dels Alforins

0
2614
La Font de la Figuera torna a centrar l'atenció vinícola

Esta trobada d’artesania vitícola uneix els millors vins del territori, junt al complement gastronòmic de la població i diverses actuacions que l’ambientaran

La Font de la Figuera acollirà este dissabte 21 d’abril la 7a Mostra de Vins de les Terres dels Alforins. La jornada està impulsada per l’associació Terres dels Alforins, formada per 11 cellers de la Font de la Figuera, Fontanars dels Alforins, Moixent i Énguera. Serà el proper dissabte 21 d’abril plaça Major, en horari ininterromput de 12 a 20h.

La jornada unirà un espai de degustació dels millors vins dels cellers Antonio Arráez, Bodegas Enguera, Celler del Roure, Clos Cor Vi, Daniel Belda, Heretat de Taverners, Los Frailes, Los Pinos, Rafael Cambra, Sant Pere i Vinos de la Viña.

Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com la regidora de Turisme i Promoció Local, Purificación Lluch, afirmen que “esta festa del vi és una mostra més de tot el potencial vinícola que posa en valor les nostres arrels, el nostre paisatge i l’economia plantejada des de l’agricultura com un potencial referent de futur i treball”.

A més, Lluch afirma, “dos carnisseries i dos forns tradicionals de la població aprofitaran per fer-se més visibles, ja que tindran oportunitat d’exhibir degustacions fredes i calentes que de segur maridaran a la perfecció amb els vins de les Terres”.

L’esdeveniment, que espera repetir l’èxit de les anteriors edicions i que comptarà amb música en directe a càrrec del grup Limbotheque, tornarà a ser característic pel seu bon ambient, sumat a l’oferta gastronòmica dels bars i restaurants de la Font de la Figuera. A més, les i els assistents podran visitar gratuïtament el Museu històric-etnològic de la població, concertant cita prèvia al 962.290.322.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Cheste Agraria alcanzará 14 millones de kilos de uva de los 60 de la D.O. Valencia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here