La fiscalia demana 111 anys de presó per a un veí de Sagunt per abusar de set menors

  0
  1638
  Ciutat de la Justícia de València

  El fiscal l’acusa de quatre delictes d’agressió, tres d’ells continuats, pels quals demana 57 anys de pena, i set d’abusos sexuals, tres continuats, pels que demana altres 54

  La Fiscalia Provincial de València reclama penes que sumen onze anys de presó per a un home, veí de Sagunt, acusat d’haver abusat sexualment de set menors d’edat que pertanyien a la mateixa congregació religiosa que ell, els Testimonis de Jehovà, entre 2009 i 2016. Els fets es jutgen des d’aquest dilluns i fins el dimecres a l’Audiència Provincial de València.

  Les víctimes tenien entre 8 i 14 anys en el moment en què van ocòrrer els fets, segons consta en l’escrit d’acusació del Ministeri Públic. Segons sembla, els abusos van tindre lloc tant en el domicili del processat com durant viatges i excursions. L’home, en qualitat d’educador de la congregació, s’oferia a ajudar els menors en els estudis, guanyava la confiança dels progenitors i aprofitava la situació per a obligar-los a mantindre relacions sexuals sense consentiment.

  El fiscal l’acusa de quatre delictes d’agressió, tres d’ells continuats. També l’atribueix set d’abusos sexuals, tres continuats. Per això, reclama penes de 57 anys de presó pels quatre delictes primers i 54 pels altres set. En total, 111 anys. A més, li exigeix el pagament de 60.000 euros per a tres de les víctimes en concepte de responsabilitat civil i de 15.000 euros per a les altres quatre.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí