La Fireta de Pasqua marca l’inici de les activitats del programa ‘Viu la Pasqua a Benissa’

0
917
Glorieta Dolors Piera.

Benissa inicia aquest pròxim cap de setmana els actes programats dins del calendari de ‘Viu la Pasqua’, organitzat per l’Ajuntament local. Aquest 24 i 25 de març, la Fireta de Pasqua oferirà una variada programació d’activitats per a tots els públics a l’entorn de la Glorieta Dolores Piera, també conegut com el parc.

Durant aquests dos dies, productes de proximitat, principalment d’alimentació i també articles tradicionals d’artesania s’oferiran al públic local i visitant, donant mostra de la seua rellevància i qualitat a l’entorn d’una fira que pretén dinamitzar i servir d’aparador del municipi en unes dates en les quals s’espera un gran nombre de persones.

Tant dissabte 24 com diumenge 25, les degustacions i presentacions de productes donaran pas a tallers i exhibicions. De la mateixa manera, durant els dos dies es succeiran els tallers i exhibicions d’espart, instruments de canya o dels tradicionals estels. També, Food Trucks per a menjar i beure. Concretament el dissabte 24 hi hauran tallers de dances tradicionals amb l’Esbart Dansaire i el concert de Folk de Soca en Arrel.

La programació del cap de setmana contemplada dins de la Fireta de Pasqua es completarà el diumenge amb els productes de proximitat i el concert de Folk de Marcel el Marcià, cantant a Al Tall.

La Fireta de Pasqua suposa un dels primers actes programats dins de ‘Viu la Pasqua a Benissa, un ambiciós programa d’actes en el qual s’han coordinat diferents regidories de l’ajuntament de Benissa (regidories de Comerç, Turisme, Creama, Cultura i Espais Museístics), tal com va ocórrer el passat estiu amb el cicle ‘Viu l´estiu a Benissa’, i amb un objectiu clar: oferir una programació de qualitat i per a tots els públics en una època en la qual el temps lliure permet gaudir d’activitats a l’aire lliure, al mateix temps que es promociona el consum i el coneixement sobre els productes típics del nostre municipi, tant entre els visitants com entre els veïns de Benissa.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Las “filaes” de Moros y Cristianos de Calp reciclan más de 27.400 envases de vidrio durante las fiestas

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here