La ‘Fira Jove’ de 2019 a Ontinyent és posada com exemple al congrés autonòmic ‘Inforum’

0
558
El regidor Jordi Vallés.

Es destaca el treball transversal entre regidories i amb associacions i els projectes i activitats que va incloure

‘Inforum’, el congrés autonòmic autonòmic anual de regidories, tècnics i professionals de joventut de tota la Comunitat Valenciana, ha posat la ‘Fira Jove’ de 2019 a Ontinyent com a espai de bones pràctiques. En concret, en aquest congrés celebrat esta setmana de manera telemàtica, s’ha comptat amb un espai amb propostes seleccionades com a espais de Bones Pràctiques.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, ha valorat molt positivament “que se’ns pose d’exemple en un congrés com aquest, que tracta i discuteix temes d’interès per a les persones que treballen amb i per a la joventut. Hem estat seleccionats entre moltes propostes, i això ens anima a treballar en esta línia en futures edicions”, assenyalava.

Entre els motius han estat la coordinació entre regidories (Joventut, Fira i Festes, Igualtat…) i associacions (com AHVAL) per tal de portar endavant aquesta activitat; la inclusió d’una zona d’oci i recreació dins d’un marc com la Fira d’Ontinyent; la realització de projectes com l’exposició de les ‘Emprenedories Joves’ o els concerts del festival ‘Fes-te Sonar’, donant visibilitat a la creativitat i talent del jovent de la ciutat; la dotació d’estands d’informació juvenil i d’oci i temps lliure; la inclusió d’un Punt Violeta o la visibilitat de la campanya ‘Eslògan Jove”’

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here