La Fira d’Ontinyent comptarà amb un espai familiar d’activitats i jocs infantils gratuïts

0
3527
Ontinyent oferirà jocs infantils durant la Fira.

L’espai familiar ‘La Fira’ forma part del Pla Corresponsables i estarà des de dissabte junt a l’espai Ontifira

La Fira d’Ontinyent comptarà enguany amb un espai familiar d’activitats i jocs infantils gratuïts per xiquets i xiquetes de totes les edats, ubicat junt a l’espai OntiFira. Es tracta d’una iniciativa inclosa al pla ‘Corresponsables’, posat en marxa per les regidories d’Igualtat, Educació i Joventut, i subvencionada per la Generalitat i el Ministeri d’Igualtat.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, explicava que “Corresponsables ve a completar els programes que ja porten en materia d’igualtat i benestar social. Amb les accions d’aquest pla volem ajudar a les families a conciliar la vida familiar, laboral i personal amb recursos per atendre a les xiquetes i xiquets, que de segur trobaran en aquest espai un lloc on a més de divertir-se van a poder estimular i desenvolupar diferents habilitats”.

L’espai Familiar ‘La Fira’ comptarà amb 3 àrees diferenciades: una zona amb jocs per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys; altra de tallers a partir de 2 anys; i una tercera de jocs gegants per a totes les edats. A la zona per als més menuts i menudes es comptarà amb una carpa amb 15 plafons i jocs que estimulen diferents sentits com el tacte, l’oïda o la vista, obrint i tancant cremalleres botons, velcros; posant i llevant pilotes de diferents tamanys; o jugant amb construccions, balancins o peluixos gegants.

La zona de tallers, denominada ‘espai d’art’ comptarà amb una estructura de toldos virulants on s’aprofitarà material reutilitzat per a dur a terme tallers de quadres amb sorres de colors, clauers fets amb botons, trompetes fetes amb conus o cintes voladores fetes amb retalls. Finalment, la zona de jocs gegats per a totes les edats comptarà amb atractius com un quatre en ratlla de 1 metre d’alçada; un ‘qui es qui’ de 2 metres de llargària; o un joc de l’oca gegant, entre d’altres. Totes les propostes estaran dinamitzades per monitors titulats, seran gratuïtes i estaran accessibles de dissabte 19 a dilluns 21 de novembre en horari de 10:30 a 13:30 hores, i de 16:30 a 18:30 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí