La fibra òptica i la tecnologia mòbil 4G podrien abarcar tota la Vall d’Albaida en 2016

0
798
Imatge de la trobada de Vicent Soler amb Coeval
Imatge de la trobada de Vicent Soler amb Coeval

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha anunciat que la Generalitat està treballant per aconseguir que “en 2016 arribe la fibra òptica i la tecnologia mòbil 4G a tota la comarca de la Vall d’Albaida”, la qual cosa suposarà un impacte “tremendament beneficiós” per a tots els ciutadans i, especialment, per a l’entramat de pimes de la zona que podran millorar tecnològicament els seus processos augmentant així la seva productivitat.

Segons Vicent Soler, els avanços en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) resulten “clau per superar una de les xacres del nostre teixit productiu com és la baixa productivitat”. “És necessari augmentar la nostra eficàcia i eficiència i això no podem fer-ho amb mà d’obra barata, com ocorria fins ara. En aquest sentit, des del Consell estem començant a asseure les bases d’un nou model productiu”, ha explicat.

Vicent Soler ha realitzat aquestes declaracions abans de la reunió de treball que ha mantingut amb el president de Coeval (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), Rafael Pla, i diversos membres de l’associació.

En la reunió el conseller ha pogut conèixer de primera mà les inquietuds dels empresaris de la zona, així com els seus projectes i els seus plans de futur. En aquest sentit, Vicent Soler, ha reiterat el suport del Consell a tots aquells empresaris “que amb el seu esforç dia a dia creen llocs de treball i contribueixen al desenvolupament socioeconòmic del nostre territori”.

“En el desenvolupament del nou model productiu és necessari aplicar una innovació constant, tecnològica, comercial i de tot tipus, i per fer-ho, es precisa una inversió en capital humà, capital tecnològic i capital físic. Això ens permetrà competir en un món cada vegada més globalitzat i sostenir el model social europeu”, ha indicat el conseller.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí