La Federació Junta Fallera Sagunt torna la part de la subvenció municipal que no ha utilitzat per la pandèmia

CaixaBank - MyBox

0
1735
L'alcalde Darío Moreno amb les falleres de Sagunt.

El departament de Festes també informa que enguany no se celebrarà la festivitat de Sant Blai en l’ermita de la Magdalena també per la covid

La Federació Junta Fallera Sagunt (FJFS) ha tornat a l’Ajuntament la part de la subvenció municipal que no han utilitzat a causa de la suspensió per la pandèmia de la majoria d’actes programats. “És d’agrair que amb responsabilitat han retornat a l’Ajuntament aquella part considerable de la subvenció que no ha sigut utilitzada”, ha afirmat la delegada de Festes, Asun Moll,qui ha afegit que la quantitat retornada ascendix a aproximadament 30.000 euros.

La regidora recorda que també van ser retornades les subvencions concedides amb motiu de les festes patronals. En eixe cas, la devolució va ser del 100%, ja que les activitats es concentraven en 15 dies i no es van arribar a celebrar, mentre que la programació fallera es desenvolupa en un exercici sencer. Per tant, “he volgut comunicar a la població aquesta decisió de la FJFS”.

D’altra banda, Asun Moll informa també que li han comunicat que per responsabilitat no se celebrarà la festivitat de Sant Blai en l’ermita de la Magdalena, com és tradicional: “En tot cas, se celebraran les benediccions de coquetes en les parròquies complint la normativa d’aforament i ja serà qüestió de cada parròquia qui faça aquesta crida o invitació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here