La falla Sant Roc organitza el XXXV campionat de galotxa amb 16 comissions de Torrent participants

0
1083

El passat 2 de juny va donar començament la partida inaugural del campionat de Galotxa de Torrent, organitzat per la falla Sant Roc. Enguany la comissió celebra els 35 anys d’història d’este campionat, el més antic de la ciutat de Torrent i que s’organitza de manera ininterrompuda. El Trinquet de Torrent, Jose Maria Veguer, es l’escenari on cada setmana se celebren les trobades amb l’esport rei valencià. Com es tradicional, en la partida d’inici la fallera major i president de la comissió van ser els encarregats de donar el tret d’eixida a esta competició que acabarà el 14 de juliol. Les partides són a les 19:15 h. i a les 20:00 h.

Torrent-fallas-galotxa

El campionat se disputa en les renovades instal·lacions del Trinquet del carrer València. En el temps de la seua remodelació la competició es va traslladar al frontó número 3 del poliesportiu Anabel Medina. La Fundació Esportiva Municipal i l’Ajuntament de Torrent han volgut donar suport una vegada més este campionat que se celebra durant 35 anys i que forma part de la programació de la setmana esportiva de Torrent.

En el Grup A participen les falles: carrer Benemérita, barri Cotxera, Sants Patrons, Saragossa Parc-Central, Sant Roc, carrer Toledo, Nicolau Andreu i Sant Amador.

Mentre que al Grup B participen les falles: Sedaví, Camí Reial, Cronista V.B. Esteve, de la Plaça, Sant Gregori, Lope de Rueda, Antoni Pardo i Pare Méndez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here