La Falla Sant Joan d’Alzira destinarà els beneficis del Concert De Soca-Rel a l’associació MEF2C

0
855

Els beneficis del concert solidari organitzat per la Falla Sant Joan d’Alzira aniran destinats a l’associació MEF2C, creada pels pares i familiars dels xiquets que pateixen aquesta malaltia que afecta el desenrotllament psicomotor

La Falla Sant Joan d’Alzira organitza per quint any consecutiu el seu concert solidari De Soca-Rel, que tindrà lloc el pròxim dia 22 de setembre del 2018 a les 19.30 hores en el Gran Teatre d’Alzira.

En aquest concert es podrà comptar amb la presència de Senior i el Cor Brutal, acompanyats per l’Agrupació Ibn Jafajda de la Societat Musical d’Alzira. Tot dirigit per la batuta i arranjaments d’Alberto Sánchez Castillo. Serà la primera volta que el grup de Rock Senior i el Cor Brutal toquen acompanyats per una banda. L’acte estarà presentat per la monologuista i humorista Carol Tomás.

Enguany, els beneficis del concert aniran destinats a l’associació MEF2C, creada pels pares i familiars dels xiquets que pateixen aquesta malaltia, amb el propòsit de recaptar fons per a la investigació i futurs tractaments. Se tracta d’una malaltia que afecta el desenrotllament psicomotor, causant un retard important amb trets de l’espectre autista i crisis epilèptiques. Només hi ha diagnosticats uns 60 casos en tot el món amb aquesta rara patologia, quatre d’ells a Espanya.Les entrades poden ser adquirides ja en les taquilles del Gran Teatre i a través de la pàgina d’instanticket al preu de 7 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here