La Falla Plaça Rodrigo guanya el Premi de la Secció Especial 2019 a Sagunt

0
1893
Monument de la Falla Plaça Rodrigo

En la Secció Especial d’Infantil el monument guanyador ha sigut el de la Marina

El monument de la Falla Plaça Rodrigo s’ha ha alçat com a guanyador de la Secció Especial 2019 de Sagunt. Pel que fa a la Secció Especial d’Infantil la falla guanyadora ha sigut el de la Marina.

El jurat ha atorgat a la falla Plaça Rodrigo el primer premi en la Secció Especial, a més del d’Enginy i Gràcia. El segon premi en la categoria gran ha sigut per a la Marina, que també ha obtingut el premi de Millor Pintura, mentre que El Palleter ha quedat en tercer lloc. El quart, cinqué i sisé premi han sigut per a les falles Eduardo Merello, La Victòria i Plaça del Sol respectivament.

L’acte del lliurament de premis va ser presidit per l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Paula Marrón i Inés Miret, que van lliurar els guardons al costat del president de federació, Rafael Burgos, i la regidora delegada de Cultura Popular, Asun Moll, a més d’altres regidors de la corporació. Durant l’acte, al qual han assistit totes les comissions de Sagunt, Port de Sagunt, Gilet i Faura, s’ha viscut un gran ambient festiu.

Falla infantil de la Marina

Quant a la categoria infantil, la falla guanyadora d’enguany és La Marina, que també ha rebut el premi d’Enginy i Gràcia. El segon premi de Secció Especial ha sigut per a la falla La Victòria. D’altra banda, el tercer premi l’ha aconseguit El Palleter, així com el de Millor Pintura; el quart premi Plaça Rodrigo i el cinqué i sisé premi han sigut per a la Falla Plaça del Sol i La Palmereta respectivament.

En secció primera, la falla Luis Cendoya ha aconseguit el primer premi de la seua secció, a més del d’Enginy i Gràcia. A esta comissió, li seguix Els Vents, guanyadora del premi del premi Millor Pintura, en segon lloc, El Romà, en tercer i La Palmereta en quart. En categoria infantil, el màxim guardó de secció primera d’enguany és per a Luis Cendoya, així com el de Millor Pintura; el segon premi ha sigut per a la falla Els Vents, igual que el d’Enginy i Gràcia, i el tercer per a Eduardo Merello. Li seguix la Falla Vila de Faura en quart lloc.

La comissió de la falla Plaça Rodrigo també pot celebrar el premi de millor ninot indultat major; a més, esta mateixa comissió també s’ha alçat amb el millor ninot indultat infantil. La millor ornamentació de carrers ha recaigut en la falla Plaça Rodrigo, que ha quedat per davant de la Palmereta (segona) i de Plaça Mare Nostrum (tercera).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí