La falla Les Roques triomfa en la desfilada de carrosses de les festes de Dénia

0
944

La falla Les Roques, amb la seva carrossa Na Arlequina, va ser la guanyadora de la desfilada de carrosses que es va celebrar aquest dissabte en el marc de la programació de les festes majors de Dénia.

Després d’ella va quedar la carrossa Pangea, de la falla Campaments, que es va dur a més els dos primers premis de comparsa gran i infantil i el premi a la Millor Caracterització que per primera vegada es lliurava aquest any.

El tercer premi va ser per a la falla Centro, amb la carrossa Al-Andalux; el quart, per l’Oeste i la seva carrossa Excalibur, la llegenda del rei Artur; cinquè premi per Nefertiti, de París Pedrera; i sisè per a la falla Baix la Mar i la carrossa Egiptopia. El vuitè premi de la desfilada de carrosses va ser per La Xina del Port Rotes; el novè per Darrere del Castell i Retorn a l’Índia; la falla Saladar es va emportar el desè premi per Festa d’estiu al jardí del Saladar, i Camp Roig va tancar la classificació amb Contes Contats, Contes Acabats.

En comparses, a més dels dos primers premis de Campaments, Baix la Mar es va endur els segons premis en comparsa gran i infantil. En grans, Oeste es va emportar el tercer premi i en infantil, el tercer va ser per a la comparsa de Port Rotes.

La desfilada de carrosses va comptar amb la presència de les Bellees del Foc d’Alacant i la cort d’honor infantil, a més de les falleres majors de Torrent, Sagunt, Xàtiva i Sueca.

Dia del faller amb la fallera major de València

Han estat unes festes molt intenses per a les falles de Dénia. Dimarts passat es va celebrar el dia del faller, una jornada que va començar amb les cucanyes en els districtes fallers i el concurs de paelles a Marqués de Campo, en el qual va vèncer la falla Darrere del Castell.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Falla Convento Jerusalén planta 1.000 árboles en Llíria para mitigar la huella de carbono en una partida quemada

A la vesprada, les falleres majors de Dénia, Amparo Petrie Fernández i Neus Suárez Femenía, amb els seus corts d’honor, van rebre a l’Ajuntament a Rocío Gil Uncio, fallera major de València, i les seues corts d’honor, convidades especials per a l’acte central del Dia del Faller que es va desenvolupar al carrer de la Via.

Fins allà es van traslladar en cercavila les convidades i els càrrecs de les falles 2018 i 2019, amb l’objectiu d’intercanviar els comandaments per al començament d’un nou any faller.

L’acte va comptar amb l’actuació dels components de la falla Antoni Prado de Torrent, guanyadors del 2n premi amb concurs de Playbacks de la Comunitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here