La Falla Institut i El Rebollit continuen amb la XIX edició del ‘Salvador Soler’ d’Oliva

0
1086
Un dels moments de la presentació.

El grup de teatre Ramón Sanz de la Falla Institut oferirà este dissabte, 27 d’octubre, la segona obra, “Pronòstic reservat”, a partir de les 22 hores.

Paquito Muñoz, Anna González, Adrià Borràs, Ana Jordà, Maria Jordà i Rosa Llopis protagonitzen una divertida comèdia de Jean-Pierre Martínez que parla d’un robatori, un accident de bicicleta i un botí. Dirigida per Mayte Fullana, la història planteja a l’espectador una trama carregada de sorpreses, grans dosis d’intriga i un final inesperat.

L’endemà dissabte, a les 19 h, el grup de teatre El Rebollit presentarà l’espectacle “Un cadàver a les postres”, basat en el guió de Neil Simon. La proposta recull tots els ingredients de les novel·les clàssiques de misteri: luxe, mort, un majordom cec i els personatges més estrafolaris.

Els actors que es posaran en la seua pell seran Carlos Alemany, Esther Pérez, Juanjo Sanchis, Laura Martín, Laura Sánchez, Ana Sanchis, Maria Gaspar, Francesc Peris, Marisa Mayans, Mònica Montilla, Lucia Estrugo, Victòria Climent i Ricardo Peris, que també dirigeix el muntatge.

La següent obra serà el dimecres 31, a les 22 h. La companyia de la Falla Barri Sant Francesc pujarà a l’escenari amb l’obra més exitosa del francés Marc Camoletti: “Boeing boeing”. Mentre que els últims guanyadors del Certamen ‘aMat’, Pla i Revés d’Altea, tornaran a l’Olímpia el 2 de novembre, a les 22 h amb “Hereus”, per clausurar la XIX edició. Tot seguit, hi haurà el lliurament de premis.

El preu de l’entrada individual és de 3 euros per a cadascuna de les representacions, mentre que l’espectacle de cloenda serà gratuït.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí