La «fàbrica d’instruments» de l’Escola de Música del Clarín visita les escoles de Llíria


0
1989
Llíria
Un dels moments de la visita.

L’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria està realitzant una activitat pedagògica als centres educatius de Lliria per difondre els instruments musicals i el seu ensenyament, entre els xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys. I ho fa d’una manera formativa i teatral a través de l’espectacle «La fàbrica d’instruments».

Segons indiquen fonts municipals, l’objectiu és fer atractiva la música per als xiquets i xiquetes que es troben en edat d’iniciar els seus estudis musicals. «Des de fa uns anys, l’activitat de l’Escola no ha parat de crèixer. Som molt actius i, enguany, sumem esta activitat de promoció del nostre centre» explica la vicepresidenta de l’Àrea Educativa, Ana Martínez. «Però, més enllà d’aconseguir més alumnes, volem que els xiquets i xiquetes descobrisquen la música i els parega atractiva perquè té múltiples beneficis cognitius i educatius».

Durant esta setmana, «La fàbrica d’instruments» ha visitat el Col·legi Francisco Llopis i el Col·legi Santa Ana i rebrà als CEIP Sant Vicent i el CEIP Sant Miquel al teatre-sala de concerts de la societat. A més, també actuarà pròximament al Col·legi El Prat.

L’espectacle, conduït per un mecànic d’instruments, acosta diferents instruments als menuts mitjançant diferent jocs i endevinalles i, també, amb la interpretació de melodies de pel·lícules i sèries de televisió molt habituals per als escolars d’ixa franja d’edat, informen fonts municipals.

«A l’Escola, estem molt contents de la rebuda que ha tingut esta iniciativa. Entre els col·legis, s’ha anat estenent la veu i ens han demanat ampliar el nombre de sessions per abordar una major franja d’edat».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here