La directora general de Justícia visita les noves instal·lacions del Jutjat de Pau d’Altea

0
146
Jutjat de Pau d’Altea.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la directora general de Justícia, Verónica López, van cursar visita al Jutjat de Pau que, des del passat 6 de maig, presta els seus serveis a les noves instal·lacions del passatge Llaurador, als baixos del Mercat Municipal, en ple centre urbà d’Altea.

Van acompanyar a l’alcalde i la directora general una representació dels regidors i regidores de l’equip de govern.

En esta primera visita oficial, després d’haver acabat les obres, la comitiva va poder saludar als treballadors i treballadores del servei, encapçalats pel jutge de pau, Luis Soler. A més d’això, van comprovar de primera mà que el jutjat funciona a ple rendiment.

Per a l’alcalde, esta nova ubicació ha suposat: “apropar l’administració a la ciutadania”.
L’artista local, Serafín Cortés, que ha realitzat el distintiu de l’entrada al jutjat, amb l’escut d’Altea, va rebre l’enhorabona per part dels representants institucionals.

Jaume Llinares, que va seguir de prop l’evolució de les obres, va afirmar estar “molt satisfet” pel resultat de les mateixes. En este sentit, va posar l’accent en el fet que “un dels aspectes més destacats de la nova ubicació és que el local que acull ara el Jutjat de Pau reuneix tots els requisits d’accessibilitat”.

El jutjat està situat al centre urbà d’Altea, paral·lel a l’avinguda Jaume I, i això s’ha traduït en un major nombre d’atencions, com han confirmat els treballadors del servei.

Les obres de condicionament d’aquestos locals, executades per l’Empresa Pública (PDM), van consistir en adequar les instal·lacions a les necessitats del jutjat. Es va remodelar l’immoble per disposar d’una sala de vistes, un arxiu i despatxos per al jutge, el secretari, i una zona de treball per a les tramitadores. A més d’això, les instal·lacions compten amb un lavabo per als usuaris i es va adaptar un altre per a persones amb mobilitat reduïda.

Finalment, l’alcalde manifestava que “el trasllat a aquest nou immoble es feia necessari perquè el jutjat estava situat en un espai amb dificultats d’accessibilitat i altres mancances. Esta nova ubicació del servei redundarà en benefici de la ciutadania que podrà realitzar les seues tasques administratives amb més comoditat”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here