La Direcció General d’Indústria i Energia autoritza soterrar la línia d’alta tensió del PAI Fusió de Sagunt

0
3004
Línia d'Alta Tensió de Sagunt

L’alcalde de Sagunt celebra la notícia i assegura que se li donaran «totes les facilitat»s a Iberdrola, de qui ara depén l’actuació

L’Ajuntament de Sagunt ha rebut el sí definitiu de la Direcció General d’Indústria, Energia i Mines per al soterrament de les línies d’alta tensió al seu pas pel PAI Fusió. Per este motiu, l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, es reunirà en els pròxims dies amb el veïnat d’esta urbanització per a comunicar-los la notícia.

Aquest dimarts 28 de gener, la directora general d’Indústria, Energia i Mines va signar la resolució autoritzant l’actuació que modifica al seu torn una resolució del 13 de juny de 2011 que autoritzava a Iberdrola Distribución Eléctrica SAU a executar el projecte. Amb l’actual resolució s’autoritza la construcció d’un tram de 396,64 metres de línia subterrània d’alta tensió a 132 kV de doble circuit, al seu pas per la citada urbanització; i la construcció d’una línia aèria de les mateixes característiques amb una longitud de 350 metres a la qual es connecta el tram subterrani. Esta actuació compta amb un pressupost de 745.282,96 euros i té un termini d’execució de sis mesos, encara que podria sol·licitar-se una ampliació si en cas de ser necessari.

L’alcalde ha destacat esta «gran notícia». Moreno ha assegurat que este tema «és un deute que la ciutat té particularment amb els veïns i veïnes que viuen en esta zona. Esperem que siga el pas definitiu perquè este PAI torne a atraure inversions i noves edificacions a esta zona que estem consolidant».

Quant als terminis, el primer edil ha assegurat que, ara, «la pilota està en Iberdrola, però per part de l’Ajuntament donarem totes les facilitats perquè estes obres es duguen a terme en el menor temps possible i el soterrament de la línia d’alta tensió siga una realitat enguany».​

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí