La Diputación inicia la expropiación de los terrenos para ampliar la carretera CV-670 entre Oliva i Piles

0
167
Oliva, Piles
Plànols carretera Oliva-Piles.

La Diputació ja ha cursat l’ordre d’inici per al procediment d’expropiació dels terrenys necessaris per a l’ampliació, per a la qual cosa s’ha fet ús d’una assistència tècnica, segons apunten fonts municipals.

De fet, el pressupost de 2020 de la Diputació disposa d’una partida econòmica de 375.000 euros per iniciar aquest procediment, així com el de la licitació de les obres.

Segons la previsió més realista del Departament de Carreteres de la Diputació, el període de licitació tindrà una durada de 8 mesos, de manera que a setembre de 2021 s’iniciaran les obres de la carretera que forma part de la xarxa local de la Diputació de València.

A més de l’ampliació dels vorals laterals, i una millora substancial en la seguretat, també s’ha introduït un carril bici i un vial de servei lateral per evitar els accessos perpendiculars directes.

“Actualment el tram de carretera, des de la glorieta de Piles a la glorieta d’Oliva, presenta una secció transversal insuficient, i no té vorals als laterals, amb una elevada intensitat de circulació que supera els 12.000 vehicles per dia, cosa que el converteix en un tram d’elevada sinistralitat. La situació es veu agreujada a causa de l’existència de nombrosos accessos directes en els seus marges, sense cap classe d’ordenació”, asseguren les mateixes fonts.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here