La Diputació signa convenis amb Albaida, Atzeneta d’Albaida i Xella per a la millora d’accessos

0
575
S'invertirà en la millora dels accessos del circuit d'Albaida
S’invertirà en la millora dels accessos del circuit d’Albaida

La Diputació de València ha aprovat la subscripció de convenis amb els ajuntaments d’Atzeneta d’Albaida, Albaida i Xella, amb un import conjunt de 287.000 euros, que serviran per a millorar accessos, condicionar carreteres i travessies i crear noves vies de comunicació.

Un dels projectes més destacats és el que permetrà executar les obres d’accés al circuit d’Albaid, l’import de l’obra, pressupostat en 85.037 euros, serà finançat íntegrament per la Diputació, que també ha acordat assumir en un segon conveni els 29.962,59 euros que l’ajuntament va destinar a principis d’aquest mateix any al condicionament d’un tram del camí de la Vega, actuació que va ser necessari realitzar per a garantir la celebració d’un campionat internacional que va tenir lloc el passat mes d’abril en el circuit de la localitat.

Les inversions també es faran a Atzeneta d’Albaida, on es durà a terme la reparació urgent de la carretera CV-618 (antiga VV-1027), que en l’actualitat presenta deficiències que, tal com s’ha traslladat des de l’ajuntament, podrien acabar derivant en una major deterioració de no esmenar-se. La Diputació de València destinarà a aquesta obra, l’execució de la qual serà a càrrec del consistori un màxim de 50.000 euros.

El conveni amb l’Ajuntament de Xella, en la comarca de la Canal de Navarrés, es destinarà a l’adequació dels accessos al nucli urbà en l’antic traçat de la carretera CV-580, des del seu entroncament amb l’actual travessia, al nord de la població. Les obres projectades, que ascendeixen a 122.296,78 euros, consistiran, segons la memòria presentada, en la demolició de paviments existents i reparació de la superfície, l’actuació sobre el proveïment d’aigua potable i reg, creació d’una xarxa de drenatge i sanejament i pavimentació de la calçada i voreres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here