La Diputació remodelarà el Parc de Bombers de Sagunt

0
922
Maria Josep Amigó, en la seua visita al parc de Bombers de Sagunt.

La vicepresidenta i responsable del Consorci Provincial de Bombers, Maria Josep Amigó, anuncia que les obres es licitaran en 2022 i suposaran una inversión d’un milió d’euros

La vicepresidenta de la Diputació i presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València, Maria Josep Amigó, ha visitat acompanyada pel gerent, Josep Ballester, i l’inspector en cap, José Miguel Basset, el parc de Bombers de Sagunt. En la visita, la presidenta ha comprovat amb els responsables del parc les necessitats actuals dels bombers i ha avançat la remodelació de les instal·lacions.

Amigó s’ha reunit amb els bombers per anunciar que el projecte de remodelació ja està realitzat i que la licitació es farà en 2022. Les obres tindran un termini màxim d’execució de nou mesos i suposaran una inversió de més d’un milió d’euros per al Consorci Provincial de Bombers. En la reunió, a més, s’han abordat possibles solucions per mantindre el confort i l’operativitat mentre duren les obres.

El parc de Bombers de Sagunt va ser inaugurat l’any 1993 i encara que ha estat en bones condicions durant tot este temps, “la nostra societat ha evolucionat i amb ella la demanda quant a la prestació dels serveis d’emergència, que fa necessària una inversió en les instal·lacions que s’estendrà a la resta de parcs, per a adaptar-los també a la incorporació de les dones al cos, que esperem siga cada vegada major», ha manifestat la presidenta del Consorci, Maria Josep Amigó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here