La Diputació recupera la senda que unix la Font del Molí i l’Estret de les Aigües de Bellús


0
1120
L'Estret de les Aigües és un dels principals atractius turístics de Bellús.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, emfatitza la recuperació ambiental del marge esquerre del riu Albaida al seu pas per Bellús

La Diputció de València ha realitzat la recuperació ambiental del marge esquerre del riu Albaida a Bellús, actuació que “ha permés comunicar dos espais naturals molt significatius del municipi, com són la Font del Molí i l’Estret de les Aigües”, segons explica la vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó.

La finalitat de l’actuació, realitzada en dos mesos amb la subvenció de la Diputació a través del programa de Recuperació d’Espais Degradats, ha sigut la rehabilitació paisatgística i funcional d’un camí de 638 metres de longitud.

Els treballs han consistit en la rehabilitació del ferm del camí, el desbrossament de faixes auxiliars, la plantació de vegetació de ribera, la recuperació de brolladors i la senyalització.

El pressupost d’adjudicació de l’obra ha sigut de 46.119,51 euros, amb una aportació de la Diputació del 92,5% (42.660,55 euros), i ha sigut executada per E y A Infraestructuras, SL.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here