La Diputació millorarà i condicionarà la carretera entre la Font de la Figuera i Navalón


0
4671
Ajuntament de la Font de la Figuera.

Està previst que la redacció del projecte i la licitació es faça al primer trimestre de 2021

La Diputació de València illorarà i condicionarà la carretera que uneix la Font de la Figuera i Navalón. Així s’ha després de la reunió telemàtica que ha mantingut l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, amb el vicepresident 2n i diputat provincial de l’àrea de Infraestructures i Carreteres, Rafa García.

Segons s’ha informat a l’ajuntament, està previst que la redacció i licitació del projecte es duga a terme en el primer trimestre de 2021, tot i que encara és prompte per saber la inversió final que es farà.

És tracta d’una reivindicació històrica que busca millorar la seguretat de la via interurbana, ja que és una carretera amb molt de trànsit, sobre tot els caps de setmana i en èpoques com Pasqua o estiu.

Muñoz ha volgut agrair a la Diputació, especialment al diputat de carreteres, el seu interès i disposició a atendre els temes tractats en la reunió i a posar tots els mitjans necessaris per a solucionar la problemàtica de la carretera amb tant d’ús.

A la trobada també han participat el Cap de Servei de Conservació i Explotació de l’Àrea de Carreteres de la Diputació de València, Javier Piedra; el tècnic de carreteres i camins de l’Ajuntament, Paco Peiró; i l’arquitecta, M. Carmen Micó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here