La Diputació invertira 444.000 € per millorar la seguretat de les carreteres d’Ontinyent a Vallada i Fontanars

0
1722
Pablo Seguí i Jorge Rodríguez han presentat les inversions

Es posaran noves barreres de seguretat i baranes al llarg d’estes vies, “allunyats d’obres faraòniques de dubtós interés», segons el diputat Pablo Seguí

La Diputació de València invertirà als propers mesos un total de 443.675 euros en millores de seguretat a les carreteres d’Ontinyent a Fontanars pel Pou Clar i d’Ontinyent a Vallada. L’alcalde i President de la Diputació, Jorge Rodríguez, i el diputat de carreteres, Pablo Seguí, donaven detalls aquest dijous les actuacions a estes dues carreteres, incloses dins d’un paquet d’actuacions previstes a la Vall d’Albaida que serà presentat en breu.

En concret, es posaran noves barreres de seguretat i baranes al llarg d’estes vies, al marc del que Seguí explicava que és la nova política de la Diputació, “allunyats d’obres faraòniques de dubtós interés, passant en aquest cas a mantenir i millorar la seguretat vial d’unes carreteres utiltizades dia a dia pels veïns i veïnes de les nostres comarques”.

Rodríguez i Seguí coincidien en destacar el 1’6 milions d’euros invertit per l’àrea de carreteres al terme ontinyentí als últims anys, uns diners amb els quals, explicava l’alcalde, “s’atenen necessitats històriques pendents de resolució, i es demostra una volta més que després d’anys de ser maltractada durant anys per la Generalitat i la Diputació, ara Ontinyent sí que és tinguda en compte, el que es constata en millores sustancials”, assenyalava.

Cal recordar que els prop de 444.000 euros anunciats ara s’afegeixen als 800.000 euros aportats per l’àrea de carreteres a les obres de l’Avinguda del Textil d’Ontinyent; o els 75.000 euros per a les últimes millores a la carretera del Pilar necessàries per a obrir la residencia de persones amb discapacitat. A més a més es troben en procés de contractació a les obres del nou accés viari a Sant Esteve, amb un sistema de rotonda partida que suposarà l’eliminació dels perills de l’actual encreuament, i que suposarà una inversió d’altres 280.000 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí