La Diputació col·labora en la publicació d’un llibre sobre la història recent d’Alfarrasí

0
1820
Ambaixada d'Alfarrasí 1978
Ambaixada d'Alfarrasí 1978

Eixirem en l’Ambaixà!’ és el títol del llibre que Josep Requena i Vidal va escriure entre 1975 i 1999 per als parlaments de l’ambaixador moro i el cristià quan es disposen a conquistar el castell del municipi. Es tracta d’un repàs a l’actualitat local en to satíric, una obra en la publicació de la qual ha col·laborat la Diputació de València i que ha sigut presentada en la Casa de la Cultura d’Alfarrasí.

Un acte al que ha assistit el diputat de Mancomunitats i Comarcalització, Voro Femenía, qui ha destacat el valor d’ajudar a la difusió de llibres escrits en valencià, així com a ressaltar figures com les de Josep Requena i Vidal. Per la seua banda, l’autor del pròleg, Simeó Martí, ha destacat de l’obra que “és una autèntica crònica de la vida local que arreplega allò succeït en política local, món de la cultura, successos, festes i esdeveniments dignes de celebrar”.

En el llibre es fa un repàs a la vida anual del poble, consta de 530 pàgines i mitja dotzena de fotografies. Un equip de 12 persones ha treballat en la transcripció dels textos, tres en la correcció, més el maquetador i l’autora del disseny. L’obra no es troba a la venda, però les persones interessades el podran adquirir a canvi d’un donatiu per a l’Associació de Parkinson Benicadell.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí