La Diputació busca en Sagunt un local per a obrir la nova oficina de gestió tributària que atendrà municipis del Camp de Morvedre i l’Horta Nord

0
3609
Vicent Mascarell en una visita a una oficina de gestió tributària.

La presentació d’ofertes conclou el 17 de febrer, i es proposa a l’arrendatari un contracte inicial de 5 anys prorrogables amb un pressupost estimat de 55.000 euros anuals

La Diputació de València ha obert el termini de presentació d’ofertes per a l’arrendament de la nova oficina de gestió tributària de Sagunt. L’obertura d’un nou local s’emmarca dins del pla iniciat per l’àrea d’Hisenda que dirigix el diputat Vicent Mascarell per a renovar les diferents oficines del Servei de Gestió Tributària (SGT).

L’objectiu que es perseguix amb la posada en marxa d’unes noves instal·lacions és respondre a totes necessitats que l’oficina actual situada en l’avinguda Sants de la Pedra no pot cobrir, i així millorar la ubicació i oferir als contribuents un servei més pròxim, ràpid i eficaç.

La corporació provincial ha fet públiques les condicions d’un contracte que ascendix als 55.000 euros anuals. Els propietaris interessats a arrendar el seu local poden presentar les seues ofertes fins al 17 de febrer. Este contracte tindrà una duració inicial de 5 anys, amb un pressupost global de 277.000 euros IVA inclòs, i contempla pròrrogues indefinides. L’arrendador haurà de tindre habilitat el local en un termini màxim de 6 mesos des de la signatura del contracte.

Respecte a la ubicació, la nova oficina s’emplaçarà dins del terme municipal de Sagunt. No podrà estar a més de 2.500 metres de distància de l’Ajuntament, i estarà situada en planta baixa, amb accés directe des del carrer i complint la normativa d’accessibilitat. Pel que fa a les condicions tècniques descrites al plec, es detalla que la superfície del local ha d’estar compresa entre els 220 i els 280 m², a més de la necessitat de disposar de bona connexió d’energia elèctrica, subministrament d’aigua potable i evacuació d’aigües residuals.

Ampliació a nous municipis

A més de les novetats de comptar amb un major espai, seguretat, accessibilitat i comunicació, la nova oficina haurà d’atendre els contribuents de noves localitats. Així, als 16 municipis ja adscrits del Camp de Morvedre, s’afegiran altres 8 pertanyents a l’Horta Nord, com són Albalat dels Sorells, Albuixec, Emperador, Foios, Massalfassar, Massamagrell, El Puig i Vinalesa. L’objectiu d’aquestes noves incorporacions és desembossar l’oficina de gestió tributària de la ciutat de València, de la qual depenien fins ara.

En paraules del diputat d’Hisenda, Vicent Mascarell, “la intenció de la delegació és millorar el Servei de Gestió Tributària i les seues oficines territorials perquè disposen d’uns locals i condicions més d’acord amb les necessitats i expectatives dels contribuents i el personal del servei, així com millorar la imatge i visibilitat de les oficines”.

Espais oberts i accessibles

L’oficina territorial de Sagunt forma part de la xarxa de locals a través dels quals la Diputació atén de manera presencial als contribuents i els ajuntaments. En total, la corporació presta este servei a més de 180 ajuntaments i ens locals de la província que, de manera voluntària, han delegat la recaptació de determinats tributs com l’IBI, l’IAE o l’Impost de Vehicles, així com el cobrament de taxes específiques com la del tractament de residus.

Com ja s’ha fet en altres oficines del Servei de Gestió Tributària de la Diputació (SGT), cas de les de València, Llíria i Gandia, la reforma busca també millorar la funcionalitat del mobiliari, reduint la visibilitat d’expedients i documentació per a no entorpir l’atenció als usuaris. A més, el disseny ergonòmic de les taules de treball servirà d’actuació preventiva per a evitar danys en la zona lumbar al personal que atén de manera presencial les ciutadanes i ciutadans.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí