La Diputació ajuda a Albaida a crear la seua Casa de la Dona amb el programa de Gestió del Talent

0
617
Jorge Rodríguez i el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes
Jorge Rodríguez i el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes

Albaida ja compta amb la seua Casa de la Dona, un nou servei gratuït que el municipi ha pogut encetar aprofitant el programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València, la iniciativa amb la qual el president, Jorge Rodríguez, i el titular de Contractació i Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, cerquen oferir oportunitats laborals als joves i que el seu treball deixe una tornada en els ajuntaments valencians.

El propi Nofuentes ha visitat la localitat d’Albaida per a conéixer com s’ha desenvolupat la iniciativa i ha felicitat al Consistori per “aprofitar les eines amb les quals estem dotant als municipis des de la Diputació per a tractar de pal·liar les desigualtats entre dones i homes”.

En aquest sentit, el diputat provincial s’ha mostrat molt satisfet del paper que està jugant la institució valenciana, ja que “estem aconseguint que tots els municipis reforcen les seues polítiques d’igualtat amb programes com el de la Gestió i Retenció del Talent”. Per la seua banda, Jorge Rodríguez destaca els bons resultats del programa de retenció del talent, que es reflecteixen en projectes com el d’Albaida, que cobreix una altra de les prioritats de la Diputació, les polítiques d’igualtat.

 

 

Atenció personalitzada

Amb una atenció personalitzada, el servei constituirà un primer punt de contacte per a totes les dones que necessiten qualsevol tipus d’assistència, convertint-se en un enllaç amb la resta d’àrees de l’ajuntament, com l’ADL o el servei psicològic.

D’altra banda, també es treballarà de manera coordinada amb la Policia Local, per a preveure casos de violència masclista, i amb les escoles i instituts. Així, ja s’han organitzat diferents xarrades als instituts i s’estan dissenyant activitats de conscienciació i tallers per a les escoles. A més, la Casa de la Dona compta amb un espai de lactància i diversos ordinadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here