La Crida obrirà a Carcaixent la normalitat fallera

0
4745
Imatge de l'última Crida a Carcaixent l'any 2020.

Des del l’Ajuntament i la Junta Local Fallera demanen responsabilitat i precaució

La Crida donarà aquest dissabte a Carcaixent l’inici de les Falles més esperat després del parèntesi de dos anys per la pandèmia. A partir de les 20:00 hores del dissabte, Susi Payà Fallera Major, i Elisabeth Villar, Fallera Major Infantil, junt amb l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, faran la seua crida a la festa des del balcó del Palau de la Marquesa i donaran, així, per iniciades les festes falleres.

Una ‘Crida’ molt esperada que serà seguida pel col·lectiu faller des de la Plaça Major la que s’omplirà, com abans de la pandèmia, de música, color i moltes ganes de festa.. L’encarregat de posar el punt i final a este emotiu acte, des del balcó del Palau de la Marques, serà l’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, acompanyat pel regidor de Falles, Pasqual Boqueta i el president de la Junta Local Fallera de Carcaixent, José Vicente Gascó.

En finalitzar l’acte de la Crida es dispararà un castell de focs artificials a càrrec de la Junta Local Fallera i tots els càrrecs de les comissions falleres desfilaran fins al Magatzem de Ribera on tindrà lloc el tradicional sopar de la Crida.

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom ha volgut posar en relleu «la importància de la volta a la senda de la normalitat amb la precaució necessària seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. 

Salom ha insistit en la importància de poder gaudir de la festa des de la responsabilitat que es necessita per seguir lluitant contra la pandèmia, sent coneixedors i coneixedores de les implicacions tan greus que té i ha tingut en les nostres vides».

Des de l’Ajuntament, així com des de la JLF, s’ha fet una crida al fet que les persones participants seguisquen les recomanacions de la Conselleria de Sanitat i, per tractar-se d’un acte multitudinari on serà complicat mantindre la distància de seguretat, s’haurà d’utilitzar la mascareta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí