La creació d’un parc municipal en Monte Horquera és la proposta triada per la ciutadania de Vilamarxant en els pressupostos participatius

0
908
Ajuntament de Vilamarxant.

La creació d’un parc municipal a la Urbanització Monte Horquera ha sigut la proposta triada per la ciutadania de Vilamarxant dins del procés participatiu dels pressupostos de 2020 que es va iniciar el mes de març passat.

El projecte suposa l’adequació d’una zona verda a la Urbanització Monte Horquera per a convertir-ho en un parc municipal que tinga una zona de jocs infantils, una font d’aigua potable, una adequada il·luminació, la instal·lació de bancs i taules de pícnic i la creació d’una zona esportiva.

Ajuntament de Vilamarxant.

La ciutadania de Vilamarxant ha decidit a través d’un procés participatiu que fins a 60.000 euros del pressupost municipal de 2020 aniran destinats a esta iniciativa popular que s’ha imposat al projecte d’adquisició d’un espai per al futur centre d’interpretació i col·lecció museogràfica del Castell de Vilamarxant.

De fet, el parc a la Urbanització Monte Horquera va comptar amb el suport de més del 70% de les persones, 54 dones i 52 homes, que van deixar el seu vot de forma telemàtica o presencial.

Durant el procés, les veïnes i veïns de Vilamarxant van presentar diferents iniciatives que, després d’un estudi dels tècnics municipals, van concloure en les dues finalistes exposades.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí