La Coral de ‘la Nova’ de l’Olleria cantarà a València dins el XIV Festival de la Cançó Popular Nadalenca

0
722
Coral 'la Nova'
La coral actuarà al Palau de la Música

La Coral de l’Agrupació Escola Musical ‘la Nova’ de l’Olleria participarà el proper 19 de desembre al XIV Festival de la Cançó Popular Nadalenca organitzat per la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana. L’actuació tindrà lloc a les 19,30h a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, i a la ciuta hi participaran cors de tota la geografia autonòmica.

Segons apunta el director de la coral, Juan Miguel Terrazas, durant la seua actuació el cor comptarà amb la col·laboració especial de la Rondalla Loreto Honorativa, que recentment ha complert els seus 50 anys d’història. El festival pretén fometar la interpretació de nadales populars i d’autor, amb l’objectiu d’enriquir el cançoner, i que no caiguen en l’oblit estes peces musicals.

El cor de l’AEM ‘la Nova’ ha organitzat un autobús perquè totes les persones que ho desitgen puguen acompanyar-los a València. L’entrada al Palau de la Música és gratuïta, i en breu es posaran a la venda els tiquets del bus al local d’assaig de l’Agrupació Escola Musical la Nova.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí