La Copa Generalitat disputa la ronda de semifinals

0
1176

La modalitat de frontó continua més activa que mai programant per a aquest cap de setmana les semifinals de la Copa Generalitat 2018, que adaptava enguany la modalitat de joc, sent rotativa i variant cada any, tocant en esta edició que es dispute a la modalitat de les tres parets.

Evidentment, els equips procedents o habituals en la variant de frontó són els que estan tenint menys problemes per avançar de fase. És el cas de l’equip de La Pobla de Vallbona, que amb Pasqual i Zarzo superaven còmodament el seu envit de quarts contra Bicorp. Igual passava en l’eliminatòria entre Quart de les Valls i Alfara de la Baronia, on Moro i Alejandro imposaven la seua llei. Parcent passava la seua eliminatòria contra Sella, mentre que el quart semifinalista serà Murla que guanyava en l’eliminatòria més igualada de totes davant l’equip de Benidorm.

Per a aquest cap de setmana ja s’anuncien les semifinals, que han quedat encreuades de la següent manera en la categoria amateur:

CPV El Racó de la Pilota Pobla de Vallbona contra CPV Murla

CPV Parcent contra CPV Quart de les Valls.

Pel que fa a la categoria juvenil, Marquesat, Vinalesa, Sella i Montserrat són els equips que passaven a semifinals. Els de Marquesat guanyaven a Benidorm en una eliminatòria molt interessant, Vinalesa es desfeia de Bicorp, Sella feia el propi amb Beniparrell mentre que Montserrat també guanyava a Meliana.

Les partides de semifinals enfrontaran a Marquesat i Vinalesa per una banda, i per altra a Sella i Montserrat.

Les finals de les dues categories s’han programat per a la matinal del dia 11 de febrer en el frontó municipal d’Almussafes.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Beniparrell, lider en solitari del Diputació de Raspall femení

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here