La Coordinadora per la Defensa i Ús del valencia de la Vall organitza cinc cursos de per a pares i mares

0
725
IES-Pou-Clar
L'AMPA de l'IES Pou Clar d'Ontinyent col·labora en la iniciativa

Un total de 4 centres implicats, 5 associacions de mares i pares d’alumnes i al voltant de 125 alumnes de diferents municipis participen en una convocatòria per a la difusió del coneixement del valencia a la Vall d’Albaida. Este any les localitats on s’impartiran estos cursets seran Ontinyent, Benigànim i Bocairent.

Des de la Coordinadora per la Defensa i Ús del valencià a la comarca s’afirma que el projecte es va consolidant gràcies a la col·laboració també de les AMPAs com han estat este any les del CEIP Lluís Vives de Bocairent, del CEIP Beata Agnés de Benigànim, i dels CEIP Martínez Valls i Lluís Vives i la de l’IES Pou Clar d’Ontinyent.

Els cursos son de 60 hores i duren des de novembre fins el mes de maig. La coordinadora apunta que «són cursos preparatius per a l’examen elemental i mitjà de la junta qualificadora de coneixements de valencià, tot i que són molts els pares i mares que s’inscriuen per poder ajudar els fills amb els deures o pel simple fet d’aprendre a escriure i parlar millor la nostra llengua».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here