La Conselleria tria a Benissa per a presentar la campanya de divulgació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

0
1332
Un dels moments de la presentació.

Benissa ha acollit aquesta setmana la presentaació de la campanya per a divulgar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) entre alumnes de primària, secundària, batxillerat i formació professional de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. En l’acte de presentació van participar el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo; i l’alcalde de Benissa, Abel Cardona.

Cardona va destacar que es tracta d’un projecte “molt atractiu”, a causa del “seu enfocament cap a la gent jove, per a aconseguir un món més just i més solidari”. Benissa va quedar adherida en 2016 a l’Aliança de les Ciutats pel Desenvolupament Sostenible, iniciativa del Consell per a implicar als ajuntaments en la sensibilització de la societat valenciana sobre els ODS de les Nacions Unides (ONU) i així posar fi a la pobresa, lluitar contra les desigualtats, la injustícia i fer front al canvi climàtic.

Així ho va voler recalcar Federico Buyolo, explicant que les accions que es dugueren a terme a Benissa seran les d’exposar un roll-up amb les diferents activitats que es pretenen realitzar a nivell dels municipis i que incidiran a nivell global, una dinàmica que es durà a terme en l’IES Josep Iborra a novembre, focalitzada en els drets dels xiquets, i finalment es donarà a conèixer una convocatòria de subvencions per a activitats en centres educatius, tant a l’hora de presentar projectes com per a realitzar accions fora de l’àmbit educatiu, a més d’altres propostes a realitzar en el mes de setembre. En la Marina Alta s’han adherit a aquest projecte Benissa, Dénia, Gata de Gorgos i Parcent.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí