La Conselleria obri a Altea una oficina d’atenció presencial per a la Renda

0
407
Un dels moments de la signatura del conveni.

La Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, a través de l’IVAT, Institut Valencià d’Administració Tributària, obri a Altea una oficina d’atenció presencial per ajudar a la població a realitzar la Renda del 2018.

El conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Conselleria el firmaven el passat divendres a València l’alcalde, Jaume Llinares, i el conseller Vicent Soler.

L’oficina alteana d’atenció presencial Renda 2018 està ubicada a la segona planta de la Casa de l’Aigua i romandrà oberta des del dimarts, 14 de maig, fins l’1 de juliol, dia que acaba la campanya de la Renda. L’accés a la mateixa és possible tant pel carrer Pont de Moncau com per la Plaça de l’Aigua, sent aquest últim més accessible.

L’horari d’atenció a la ciutadania és de 9 a 14.30 i de 16 a 19 hores els dilluns, dimarts i dijous, i de 9 a 15 h els dimecres i divendres. Són dos els agents que atenen l’oficina i les persones que desitgen fer ús d’aquestos serveis d’assessorament hauran de sol·licitar cita prèvia, indicant dia i hora que desitgen ser atesos, telefonant al 901 22 33 44 ó mitjançant la pàgina de l’Agència Tributària .

Si algun ciutadà té dubtes per demanar cita, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OAC), li explicaran com ha de fer-ho.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here