La Conselleria inicia la licitació per a l’execució d’una rotonda en l’accés a les urbanitzacions de Monte Horquera i La Llomaina de Vilamarxant

0
766
Accés a urbanitzacions de Vilamarxant.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana ha iniciat l’expedient de licitació per a l’execució d’una rotonda en l’accés a les urbanitzacions de Monte Horquera i La Llomaina, en el quilòmetre 82 de la CV-50.

L’ajuntament de Vilamarxant ha treballat perquè esta actuació fora una realitat durant la present legislatura, ja que s’entén que és una obra necessària per al millor transcórrer del trànsit per la CV-50, segons apunten fonts municipals. De fet, el Consistori ha adquirit els terrenys per a cedir-los posteriorment a la Conselleria i així poder iniciar l’obra.

Així mateix, la seguretat és un dels objectius fonamentals per a abordar esta obra, ja que a través de la rotonda es canalitzarà l’accés a les urbanitzacions de la Llomaina i Monte Horquera així com a altres nuclis de població consolidats.

Les empreses que vulguen aspirar a aquest contracte, que ascendeix a 1.224.920,37 euros, ja poden presentar les seues ofertes a través de la plataforma de contractació del sector públic, ja que ja existeix acord d’iniciació de l’expedient.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here