La Conselleria inicia els tràmits per a la reparació urgent de la paret danyada de l’EOI de Gandia

0
765
Paret de l'Escola Oficial d'Idiomes.

La vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, acompanyada pel director Territorial d’Educació, Santiago Estañán, dels tècnics de la Conselleria d’Educació i els arquitectes municipals redactors dels projectes, han visitat les instal·lacions de l’Escola Oficial d’Idiomes per tal de fer una inspecció de l’estat de l’edifici, després que el matí de dissabte passat es produïra el despreniment de part del revestiment d’un dels laterals de la façana exterior.

Els tècnics han descartat cap afecció sobre l’aulari i, per tant, cap perill per a l’alumnat i personal del centre. Hui hi haurà una nova inspecció en plataforma, i la Conselleria d’Educació enviarà un informe de seguretat a la direcció de l’Escola Oficial d’Idiomes per tal que s’hi puguen reprendre les classes hui mateix.

Un anunci que ja s’ha fet a través dels comptes oficials a les xarxes socials de l’EOI Gandia. Només romandran tancades les instal·lacions pròximes a la zona afectada. Les classes seran reubicades al centre. L’accés a l’aparcament i l’entrada pel carrer Jaume II queden tancats perquè l’Ajuntament ha establert per precaució una zona de restricció de sis metres des de la façana principal. L’entrada de vianants serà la de la rotonda (la del costat de la cafeteria).

“Per tant, vull llançar un missatge de tranquil·litat a la comunitat educativa del centre i a la ciutadania. Per sort, hem d’agrair que el succés ocorregués fóra d’horari lectiu i en un moment del dia amb poques persones al carrer”, ha assegurat Milvaques.

La vicealcaldessa també ha anunciat que, de forma imminent, van a retirar-se els enderrocs de l’interior i exterior de l’edifici i s’instal·larà una lona de protecció de la superfície afectada. Per la seua banda, la Conselleria també ha iniciat els tràmits per a la contractació d’urgència de les obres de restauració del mur danyat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Fallece una mujer de 78 años en Valencia en el incendio de su vivienda tras una avería de luz

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here