La Conselleria d’Educació invertirà prop de 700.000 euros amb el Pla Edificant a la Font de la Figuera

0
906
CEIP Mare de Déu dels Xics.

El projecte planteja un gimnàs nou, l’accessibilitat al centre i l’eliminació de barreres arquitectòniques i la protecció solar per a l’edifici d’infantil, així com el condicionament dels lavabos de la porxada del pati

L’Ajuntament de la Font de la Figuera va aprovar per unanimitat en l’últim ple municipal, celebrat dijous passat, l’acceptació de la delegació de competències del projecte Edificant, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, amb el qual es millorarà i condicionarà el CEIP Mare de Déu dels Xics.

En total, s’invertiran 686.201,48 euros en l’execució de tres aspectes diferents, englobats en un únic projecte i en una superfície de 1.393 m². Per una banda, s’adequarà i millorarà l’accessibilitat de l’espai exterior del centre escolar per adaptar-lo a les necessitats de l’alumnat amb mobilitat reduïda. Per altra, es construirà un gimnàs i, a més, s’instal·laran protectors solars en el pavelló d’infantil.

Actualment la rampa d’accés suposa una pendent del 20% que dificulta l’accés amb cadires de rodes, crosses o persones amb diversitat funcional, tant en esta com en l’escala. Amb aquesta actuació es reduirà al 10% i es realitzaran replanells, tal com marca la normativa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here