La Conselleria d’Educació constitueix el nou Col·legi Rural Agrupat Terra de Riuraus a Llíber

0
743
Llíber
Panoràmica de Llíber.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat este dilluns, 23 de setembre, en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ la constitució del nou Col·legi Rural Agrupat d’Educació Infantil i Primària Terra de Riuraus.

Aquest nou CRA es constitueix per l’agrupació de les unitats del Col·legi d’Educació Infantil i Primària Sants Cosme i Damià, de Llíber, i del Col·legi d’Educació Infantil i Primària Mosquera, d’Alcalalí.

El principal objectiu de la creació del CRA Terra de Riuraus és garantir l’escolarització de l’alumnat en el seu entorn social, econòmic i cultural, i aconseguir, al mateix temps, més eficiència dels recursos personals i materials destinats a la zona.

A més, la Conselleria dona resposta als consells escolars del CEIP Sants Cosme i Damià, de Llíber, i del CEIP Mosquera, d’Alcalalí, que van sol·licitar la seua constitució com a col·legi rural agrupat.

El nou CRA constarà de dues unitats d’Educació Infantil de segon cicle i cinc unitats d’Educació Primària, amb una capacitat total de 175 llocs escolars, dels quals, 50 d’Educació Infantil i 125 d’Educació Primària.

L’àmbit d’actuació del nou centre es desenvoluparà en els aularis situats als municipis de Llíber i Alcalalí, i a l’efecte d’escolarització, aquest centre s’adscriu a l’IES Josep Iborra, de Benissa.

Els valencians compten actualment amb un total de 46 col·legis rurals agrupats, dels quals set es troben a les comarques d’Alacant; 14, a Castelló, i 25, a València. Aquests col·legis disposen de 145 aularis, dels quals 19 es troben a la comarques d’Alacant; 47, a la de Castelló, i 79, a la de València.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here