La Conselleria aprova dos plans d’ocupació juvenil per a Gandia per 1,2 milions d’euros

0
453
Gandia
Un dels moments de la roda de premsa.

La Sectretaria Autonòmica d’Ocupació, organisme dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit a l’ajuntament de Gandia dues subvencions per un import total superior a 1,2 milions d’euros que permetran la contractació de joves de la localitat gràcies als programes EMPUJU i EMCUJU, dins de la iniciativa AVALEM JOVES.

En tots dos casos les iniciatives estan subvencionades al 100% per aquest organisme pel que l’ajuntament de Gandia no haurà de realitzar cap aportació.
Així ho han anunciat en roda de de premsa els regidors en funcions de les àrees d’Administració, Modernització i Govern Obert i de Polítiques Econòmiques i d’Innovació, José Manuel Prieto i Alícia Izquierdo, respectivament.

José Manuel Prieto ha explicat que, “el govern municipal està en funcions, però l’Ajuntament continua funcionant amb total normalitat. L’Administració treballa a ple rendiment i tenim també la ratificació en les urnes d’una majoria d’esquerres el diumenge, la més àmplia probablement en la democràcia, amb 15 regidors (11 del PSOE i 4 de Compromís-Més Gandia Unida) i això ens avala per a continuar treballant amb absoluta normalitat fins a la conformació del nou govern local, la investidura del qual serà el 15 de juny”.

Dins d’aquesta normalitat, la Junta de Govern local ha aprovat aquestes dues ajudes per un valor superior als 1,2 milions d’euros. Així, el consistori destinarà 634.924,44 euros del programa EMPUJU per a la contractació durant un any a jornada completa de joves no qualificats i 623.365,20 euros del EMCUJU per a donar treball a joves amb qualificació (Formació Professional o universitària).

“La legislatura passada va ser la de la recuperació econòmica i aquesta serà la legislatura de la generació d’oportunitats a la nostra ciutat”, ha comentat Prieto.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Crisis en el gobierno de Oliva

Alicia Izquierdo ha explicat que l’ajuntament de Gandia publicarà en els pròxims dies el número i els perfils dels llocs a cobrir, que seran enviats a LABORA (antic SERVEF), organisme que, després de convocatòria pública, durà a terme la selecció. “Es preveu que després de la selecció aquests joves entren a treballar a l’Ajuntament el mes de setembre”, ha conclòs la regidora.

Per a inscriure’s, els joves han de dirigir-se a LABORA (antic SERVEF) i reunir els requisits següents:
– Estar inscrits en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil
– Tindre entre 16 i 29 anys
– Estar empadronat a Gandia
– No estar treballant ni estar cursant cap acció formativa el dia natural anterior en la data d’inscripció.

Els treballadors que actualment estan prestant els seus serveis a l’ajuntament de Gandia dins del EMPUJU i EMCUJU, finalitzaran els seus contractes el pròxim mes d’agost. “El desenvolupament de les tasques ha sigut exemplar, per a l’Administració, per als serveis públics que presten al ciutadà i per a l’enriquiment personal i dels departaments on han estat cadascuna d’aquestes persones”, ha assenyalat Prieto.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here