La consellera Trini Miró visita les obres de la Casa de la Cultura de Llocnou d’en Fenollet

0
584
Trini Miró Llocnou
La consellera ha estat este matí a Llocnou

La consellera de Cultura, Trini Miró, ha visitat les obres de construcció de la Casa de la Cultura de Llocnou d’en Fenollet que es troben en la seua quarta fase d’execució. Des de la Generalitat s’ha afirmat que estes obres “convertiran l’edifici en el gran centre cultural de la localitat”.

El govern valencià també ha afirmat que la Generalitat “ha invertit més de mig milió d’euros en infraestructures culturals d’esta localitat”, així apunten a 325.000 euros de la conselleria de Cultura, a càrrec del Pla d’Infraestructures Culturals, per a esta quarta fase de l’immoble, i 176.233 que encara s’hauran d’aportar a través del Pla Confiança per continuar amb la sisena fase del mateix projecte.

En el seu discurs la consellera Trini Miró ha afirmat que “la Generalitat va a seguir invertint i va a seguir treballant per millorar la qualitat de vida de tots els municipis de la nostra Comunitat, perquè tots els ciutdans puguen tindre accés a les millors infraestructures i per suposat puguen gaudir de la millor oferta cultural i esportiva”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here