La consellera postposa la reunió amb el Pacte per la Sanitat d’Ontinyent perquè ara prioritza el treball contra la pandèmia

0
307
Jorge Rodríguez i Ana Barceló, alcalde d'Ontinyent i consellera de Sanitat

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, afirma que s’esperarà a que passe el temps necessari per garantir la seguretat sanitària de la ciutadania

L’Ajuntament d’Ontinyent ha anunciat que la reunió per parlar sobre el nou hospital i els seus serveis va a postposar-se a petició de la Consellera de Sanitat, Anna Barceló. En un escrit remès des de la Conselleria en resposta a la petició formulada per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, on es convidava a Barceló a assistir a una sessió extraordinària del Consell Veïnal per parlar d’estos assumptes, des de l’executiu autonòmic s’explica que la prioritat i els esforços s’han de centrar en la lluita contra el Covid-19.

En concret, a l’escrit remés per la Conselleria a l’Alcalde s’exposa que “en aquests difícils moments que travessem la prioritat de l’equip directiu de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública és la lluita contra la pandèmia, dedicant tots els esforços a garantir la salut i protecció dels nostres professionals i conciutadans”, manifesten. Aquest plantejament coincideix amb el que es feia des del Govern d’Ontinyent, que ja havia assenyalat que “sense llevar-li importància a la convocatòria del Pacte, s’entén que per a la conselleria la urgència ara és atendre la pandèmia. Sobretot perquè l’hospital s’està construint amb normalitat i sense incidències conegudes”.

Des de l’Alcaldia d’Ontinyent s’ha exposat aquest divendres en una carta de resposta a la Consellera que “entenent perfectament la situació i comprenent quines són les prioritats”, s’esperarà a que passe el temps necessari per garantir la seguretat sanitària de la ciutadania, moment al qual es reiterarà la invitació a dita reunió amb els agents sociosanitaris i veïnals de la ciutat d’Ontinyent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here