La consellera de Sanitat explica als alcaldes les restriccions del Departament de Salut de la Ribera per al pas a la Fase 1

0
2491
Ana Barceló, consellera de Sanitat Universal i Salut Pública

La ciutadania del Departament de Salut de la Ribera podrà realitzar totes les activitats contemplades en la Fase 1, excepte reunions de fins a 10 persones

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat que ha sol·licitat al Ministeri de Sanitat que els 14 departaments de salut, que actualment es troben en la Fase 0 puguen passar a Fase1.

La sol·licitud contempla que es puga deixar sense efecte en el Departament de Salut de la Ribera la mesura que permet la realització de reunions de fins a 10 persones durant la Fase 1 del Pla per a la Transició a la Nova Normalitat, i que aquesta mesura puga entrar en vigor posteriorment.

La consellera Ana Barceló s’ha reunit aquest dimecres amb les alcaldesses i alcaldes del Departament de Salut de la Ribera i els ha traslladat la proposta realitzada al Ministeri. Aquesta àrea de salut passaria de fase, al costat dels altres 13 departaments, podent realitzar totes les activitats contemplades en la Fase 1, excepte les reunions de fins a deu persones.

«Els últims dies s’ha detectat un augment de casos que conviden a la prudència i obliguen a l’estudi de la seua traçabilitat, d’aquesta manera, protegim la salut de les persones, al mateix temps que no ens detenim i podem continuar avançant en la recuperació de la normalitat», ha explicat la consellera qui ha afegit que «és aconsellable esperar una mica al fet que concloga l’estudi i seguiment d’aqueixos casos».

Els alcaldes i alcaldesses han coincidit a «destacar la importància de preservar la salut de la ciutadania», ha destacat Ana Barceló qui ha agraït també el gran esforç realitzat per tots els professionals del Departament de Salut de la Ribera.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí