La consellera d’Agricultura visita obres d’asfaltatge de camins rurals a Llutxent

0
505
Maritina Hernández Llutxent
Les obres milloren el ferm i la senyalització

La consellera d’Agricultura, Maritina Hernández, ha visitat este matí a Llutxent les obres que s’estan efectuant als camins de la Coma i la Cometa i als quals la Generalitat destina 400.000 euros. Hernández afirma que “la iniciativa de millora d’accés a explotacions agràries suposa avançar en el progrés i la modernització agrària del municipi”.

Les intervencions suposaran un condicionament de camins de 2.260 metres de llargària i 4,5 metres d’amplada i que en estos s’asfaltaran i se senyalitzaran adequadament per a la regulació del trànsit, “amb la fi de millorar l’accés a les explotacions agràries i ramaderes” assegura Hernández.

La consellera, que es trobava a la localitat per assistir al VI Concurs d’Arròs Caldós, va aprofitar la visita a estes obres per manifestar que estes obres s’emmarquen dins el Pla Confiança i que el que permeten és “impulsar la qualitat dels ramaders i agricultors, així com de tota la població rural en el seu conjunt”. Globalment la responsable autonòmica d’agricultura explica que la conselleria “ha inertit més de 850.000 euros en els últims cinc anys en camins rurals a Llutxent”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here