La Ciutat Esportiva d’Altea continuarà tancada al públic en la Fase 2

0
609
Altea
Ciutat Esportiva Altea.

La Regidoria d’Esports ha fet públic que la Ciutat Esportiva d’Altea continuarà tancada a pesar de l’entrada en la Fase 2 de la desescalada.

“Esta decisió s’ha pres després de consultar-ho amb tots els clubs esportius de la localitat que utilitzen les instal·lacions municipals”, ha explicat el regidor de l’àrea, Pere Barber, qui afegia que “vist que l’entrada en la Fase 2 no suposava cap millora significativa per a la pràctica de l’esport no professional, s’ha decidit mantenir tancades les instal·lacions per prudència”.

A més d’això, el regidor assenyalava que “cap club té les competicions en marxa i la majoria de les Federacions les han donat per finalitzades, per tant no té cap lògica córrer un risc que creiem que és del tot innecessari a hores d’ara”. En este sentit, Pere Barber informava que “en arribar els mesos d’agost i setembre, moment en el que comencen les pretemporades, valorarem la posada en funcionament de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de nou. No obstant això, anirem valorant la situació dia a dia i, de ser necessari, ens posaríem en funcionament de seguida”.

Pere Barber ha apuntat que també s’ha consultat a les empreses que gestionen el gimnàs i la piscina municipals, “per veure les sues intencions i conèixer la seua opinió al respecte. I, ara per ara, mantindran les instal·lacions tancades fins a un millor moment on les normes de seguretat siguen menys restrictives”.

Per altra banda, el regidor ha informat que la Ciutat Esportiva d’Altea ha aconseguit el Certificat del Compliment de la Normativa en Instal·lacions i Clubs front a la COVID-19. Després de fer les corresponents valoracions per part de la Universitat Politècnica de València, que és l’entitat encarregada d’atorgar este certificat, a través de la Càtedra de l’Esport, que ha certificat el compliment de la normativa en instal·lacions i clubs dels requisits governamentals per a les fases de desescalada.

La Càtedra de l’Esport de la UPV ha elaborat un pla d’acció per a fer front a la present situació d’excepció. Com detallava el regidor “este pla, de caràcter integral, garanteix el compliment dels requisits de seguretat, formació i exigència normativa, i respon a la necessitat social de practicar esport en les condicions adequades, considerant el compliment rigorós de les noves exigències higienicosanitàries”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here