La Ciutat de l’Esport de Xàtiva tindrà una pista d’atletisme que fa 10 anys que està obsoleta

2
557
pista atletisme
La pista d'atletisme sols tindrà sis carrers

El regidor socialista a l’Ajuntament de Xàtiva, Richi Medina, ha denunciat que el projecte de la Ciutat de l’Esport de la localitat comptarà amb una pista d’atletisme que “no servirà per competicions oficials” a nivell estatal o internacional perquè comptarà sols amb 6 carrers i no amb 8 com s’exigeix al reglament d’atletisme. Així Medina ha criticat que este tipus de pistes “no es construeixen des de fa més de 10 anys” i que les instal·lacions únicament serviaran per esdeveniments provincials o autonòmics.

Malgrat que el regidor d’Obres i Urbanisme, Vicent Parra (PP) va afirmar durant l’últim ple que “Xàtiva tindrà la millor ciutat esportiva de la Comunitat Valenciana” el responsable socialista ha afirmat que “a la Comunitat Valenciana hi ha més de 15 pistes de huit carrers”, per la qual cosa lamenta que no es podran acollir grans competicions “perque hi ha pistes de major nivell”.

Medina ha recordat que el projecte tornarà a ser més car del que en un principi es va pressupostar perquè “totes les obres del PP sofreixen desfassos”; inicialment la Ciutat de l’Esport de Xàtiva tenia un cost de 8,3 milions d’euros, però el passat divendres el govern dirigit per Alfonso Rus va aprovar una despesa plurianual de 9 milions, encara que Parra va avançar que ja s’esperava un cost de 9,6 milions. L’encariement podria no acabar ací, ja que el mateix regidor d’obres va advertir que es pagaria “el que fera falta per tenir la millor ciutat esportiva”; així Richi Medina ha avançat que “pense que se n’anirà als 12 milions d’euros”.

El regidor del PSPV així i tot acusa al govern del PP de provocar un “retard voluntari de les obres per inaugurar-les en data d’eleccions” ja que “Rus ha afirmat, en diferents ocasions, que tenen intenció d’inaugurar-la en plena campanya electoral”. Medina explica que “en el 2007 havia d’estar acabada la ciutat de l’Esport, un projecte que es va presentar pel PP en les eleccions de 2003 com el ‘no va más’ de les instal·lacions esportives” però que “fa sols cinc mesos que s’han iniciat les obres”.

Acusa així Richi Media al PP de que “sols fan les coses buscant el rèdit polític i no solventant els problemes dels ciutadans, que des de fa deu anys tenen unes nul·les instal·lacions esportives”.


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here